Com ho fem

Les aplicacions que implementem actualment estan desenvolupades en Clipper 5,2e per a les versions de 16bits, el mateix codi compilat i adaptat per l’eina de desenvolupament Alaska++ 1,82 y eXpress++ 1,80 per a les versions de 32bits.

Ambdues solucions son executades correctament en totes les versions de Microsoft Windows®.

La base de dades suportada es del tipus DBF i utilitza els indexats NTX de Clipper i CDX de FoxPro.

Actualment ens trobem en fase de desenvolupament del nou codi per a les nostres aplicacions. Per aquest propòsit utilitzem l’eina de Microsoft® Visual Studio.NET per a plataformes de Microsoft Windows®.

El nou codi s’ha escrit amb Visual Basic.Net y C#. En aquests moments s’està utilitzant la versió 2003 la qual ens permet reutilitzar la mateixa codificació per al desenvolupament d’aplicacions en PDA’s.

Aquestes aplicacions s’executen correctament en la plataforma de Microsoft Windows® .NET, Pocket PC 2000, Pocket PC 2002 i Windows Mobile Software per a Pocket PC 2003.

Com a base de dades suporta: SQL Server 2000 Desktop Engine (MSDE) per a instal·lacions de fins a cinc usuaris, SQL Server 2000 per a instal·lacions amb més de cinc usuaris. També MS-Access a partir de la versió 2000 y SQL Server CE 2.0 .Net compact Framenwork CE per a dispositius de mà Pocket PC.

Ben aviat disposarem del primer mòdul que serà l’aplicació de Terminal Punt de Venda (TPV) en versió final per a la seva distribució